(untitled) (Ad Aeternum, 2021)
Síntese: • O problema • A realidade sacramental na vivencia concreta • A conformación da teoloxía sacramentaria • O cambio cultural: Reforma e Modernidade • A necesidade dun cambio radical 5.1 O impacto da crítica bíblica 5.2 O impacto da Modernidade • Cara a unha comprensión actualizada 6.1 Accións de Deus na acollida humana 6.2 O culto como mediación 6.3 Os sacramentos como concrecións fundamentais do culto eclesial • Apertura