OS SACRAMENTOS HOXE: SIGNIFICADO E VIVENCIA (Ad Aeternum, 2021)
Síntese:• O problema• A realidade sacramental na vivencia concreta• A conformación da teoloxía sacramentaria• O cambio cultural: Reforma e Modernidade• A necesidade dun cambio radical5.1 O impacto da crítica bíblica5.2 O impacto da Modernidade• Cara a unha comprensión actualizada6.1 Accións de Deus na acollida humana6.2 O culto como mediación6.3 Os sacramentos como concrecións fundamentais do culto eclesial• Apertura